20171201 vrijdag Baracoa

 

om goed zes uur koffie en daarna ontbijt. Het heeft behoorlijk geregend vannacht en nu nog een beetje. Na het ontbijt klaarmaken om hard te lopen. Er valt wat stuifregen, maar ik ga toch rennen. Het is wel extra opletten met de plassen water en vooral dat ik niet wegglij met een voet. Het gaat goed. Bij het vliegveld even rekken en dan gelijk weer terug. Het blijft dreigen. Ik loop via een andere route terug, het laatste stuk. Met een mooi uitzicht over de baai. Langs de boulevard, genieten van de zee. Thuis koffie met fruit. Laptop en dan terras.Het zonnetje schijnt weer lekker. Toch maar gaan aankleden en naar het park. Na het park naar het internetcafe. Blijkt er waarempel een rij van vier te zijn. Eeerst mogen er drie naar binnen, dan de ander en ik. Binnen staan gewoon vier machines die niet gebruikt worden. Zijn mensen die via de rij internet naar binnen willen en dan binnen in de andere rij iets willen regelen. Ik ben zo klaar. Weer naar buiten en even in het park zitten en gewoon nog genieten nu het nog kan. Dan langs een winkel, de crackers zijn op , zei M nog voordat ik wegging.

Thuis omkleden en koffie drinken. Dan met de thee naar boven en de krant lezen. In de loop van de middag komt er weer een bui opzetten. Tijd om de laptop op te schonen nu ik die morgen hier achter laat. Na de bui weer naar boven, Ramon komt nog even gedag zeggen. Aardig van hem.

Dan nog wat baseball kijken van onder de 23 tot het tijd is om te eten. Zal weer wennen zijn morgen.

Na het eten de blog en de foto’s zover het kan.

 

Dan tv kijken, mooie wedstrijd. Om halfelf naar bed.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *