20171130 donderdag Baracoa bezoek cathedraal

 

weer vroeg eruit. Ontbijt om halfzeven. Even op de laptop en dan naar het terras. De poetsvrouw is er weer vandaag. Die komt uit het campo en is er al om goed zeven uur. Ze gaat de was weer doen voor me, en ik betaal haar dan voor. Badkamer en om goed acht uur al naar het park. Ik vergeet de tijd en als de krant gedownload is ga ik naat Etecsa> Er staan altijd wel mensen te wachten, maar niet voor de computeres dus ik klop op de deur en kijk door het raam. Niets te zien. Oeps, nog geen halfnegen, dus nog even wachten. Halfnegen gaat de deur open de deur wachter, die bewaakt echt hoeveel mensen er naar binnen gaan, zodat het binnen geen puinhoop wordt. Hij heeft een nare mededeling, voor veel wachtenden. Een aantal handelingen kunnen op dit moment nog niet worden gedaan bij de loketten binnen. Een aantal gaat weer weg, en een aantal wacht met de hoop dat het snel goed komt. Bij de computers is ruimte genoeg. Even inloggen, kopieren en klaar. Uitloggen en ww, wegwezen.

Ik loop de cathedraal in. Hij is lang niet open geweest vanwege een verbouwing. Maar nu al wel weer een paar jaar open. Tijd fijn er door te lopen en te genieten van de dingen die er in staan. De kersttal wordt neergezet. De stal staat er al en de beelden nog in een hoek. Naar huis en even met zijn drien wat drinken. Dan naar het terras met de krant en puzzelboek.

Ik ga lleen naar benden als ik wat wil drinken. In de loop van de middag alvast even kijken of de kleine koffer in de grote kan en dan toch alles mee. Zo te zien gaat dat makkelijk lukken.

Nu eerst boven genieten van een windje dat over het terras waait.

Om 17.00 uur eten. Na het neten even op de laptop en dan genieten op het terras. Goed 19.00 uur naar benden en kijken of er een baseball wedstrijd is. Ja, maar is van  het toernooi pre wk onder 23. De wedstrijd wordt in de studio op internet bekeken en vanaf daar gefilmd. Slechte beeldkwaliteit, en dan nog iemand die bij het origineel de stand verkeerd bijhoudt. Met alles, balls, strikes, punten en zelfs de inning.

Tussendoor schakelen ze dan ook nog over naar de wedstrijd die wel live wordt uitgezonden omdat Panama speelt, waar het toernooi ook is. Daar klopt wel alles en met mooi beeld. Wel een para fixe buien buiten.

Om 21.00 la novella voor M,dat loopt al bijna een kwartier uit,dan blijkt het ook nog niet leuk en M houdt het na een goed half uur voor gezien. Ik kijk dan toch nog even de twee wedstrijden af. Duurt tot 22.45 uur. Dan lichten uit en naar bed.

 

Weet niet wanneer ik zaterdag en of ik zaterdag online zal zijn. Is een reisdag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *