20170620 dinsdag Galle, oude gedeelte

 

Badkamer en dan om 07.30 ontbijt. Vandaag staat er een extra bord. Een Aziatische man. Geen woord gewisseld, zelfs goedemorgen terug lukte niet. Uit de communicatie met de familie hier begrijp ik dat zijn Engels niet al te goed is.

Maar goed, ik weer hetzelfde heerlijke ontbijt. Hij van die woppers, eentje met ei en eentje met honing.

Na het ontbijt op het balkon zitten lezen. Het is bewolkt dus geen zon daar.

Dan klaarmaken en tegen negen uur naar buiten Vandaag maar eens het oude gedeelte doen. Langs de verschillende marktloodsen en winkeltjes. Uiteindelijk kom ik een kilometer voorbij het busstation bij de oceaan uit.

Ik vind een bankje in de schaduw en ga een tijdje zitten. Wat is het geluid toch heerlijk van het aanzwellende water. Dan richting het station lopen. Toch nog maar een kop koffie en een kippenpasteitje eten. Ik kijk er maar niet in, ze zijn beetje gekruid en kosten 70 Sr, dus nog geen 50 eurocent.

Nog een pak chocomelk kopen en dan naar het hotel. Heerlijk de middag buiten zitten en alvast over Colombo lezen. Weer veel te zien daar. Wordt weer lopen en kijken. Rond zeven uur naar binnen. Net te laat want de muggen hebben me gevonden. Ik vraag naar mijn was die ik vanmorgen heb ingeleverd anders krijg ik die morgen bij het ontbijt pas terug en dan wil ik alles al ingepakt hebben. Op de kamer de chocomelk opdrinken en nog wat thee maken.

De foto’s in het album zetten en nu de blog en dan slapen, het is 21.00 uur en voor ik er in lig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *